Paramount+ pregăteşte un remake modern al filmului "Flashdance", anunţă site-ul Deadline. Acest nou proiect va fi serial şi va fi dezvoltat pentru serviciul video la cerere CBS All Access.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat în 1983, "Flashdance" a lansat cariera actriţei Jennifer Beats şi este astăzi considerat un film cult. În ciuda criticilor negative când a fost lansat, el a generat 200 de milioane de euro la box office la nivel internaţional, impunându-se ca cel mai mare succes al anului în Statele Unite. 

Scenariul i-a fost încredinţat lui Tracy McMillan, scenarist pentru "Good Girls Revolt" (Amazon Prime Video). Lynda Obst, producător executiv al filmului, participă la proiect. 

Această nouă versiune o va avea în centru pe o tânără afro-americană care lucrează într-un club de striptease şi care visează să facă balet. 

"Dansatoarea luptă pentru a-şi găsi locul în lume, pendulând între iubire, bani, artă, prietenie şi cum se acceptă şi se iubeşte", potrivit The Hollywood Reporter.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.