Un prânz în compania miliardarului Warren Buffett a fost adjudecat pentru o sumă de peste 2,6 de milioane de dolari, vineri seară, într-o licitaţie de caritate, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigătorul ediţiei din acest an a licitaţiei de caritate "Power Lunch with Warren Buffett", care a dorit să rămână anonim, a oferit suma de 2.679.001 de dolari.

Acesta este cel de-al 18-lea an în care Warren Buffett se oferă să ia prânzul cu câştigătorul licitaţiei, în beneficiul organizaţiei de caritate Glide din San Francisco, care oferă, între altele, îngrijire medicală, alimente şi programe de vară dedicate tinerilor, pentru locuitorii din Bay Area care au nevoie de ajutor.

Warren Edward Buffett, născut pe 30 august 1930, este un magnat şi filantrop american, considerat unul dintre cei mai influenţi investitori din lume. În martie 2017, a fost inclus pe locul al doilea în topul celor mai bogate persoane din Statele Unite, şi pe locul al patrulea în clasamentul cemor mai bogaţi oameni din lume. Potrivit Forbes, averea lui este estimată în prezent la 76,2 miliarde de dolari. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.