Un pescăruş care a fost acoperit de curry a fost salvat de veterinari, după ce au fost alertaţi de oamenii care l-au văzut pe marginea unei autostrăzi din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La o primă vedere, nu era clară cauza coloritului portocaliu al penajului. „Aceasta este una dintre cele mai ciudate circumstanţe accidentale pe care le-am văzut în ultima vreme”, a fost scris de Tiggywinkles Wildlife Hospital pe Facebook, citează CNN.

Potrivit reprezentanţilor spitalului veterinar din Buckinghamshire, pasărea a căzut cumva în curry sau turmeric, fapt care a împiedicat-o să zboare normal.

Vinny, botezat după felul de mâncare indian Vindaloo, avea un „miros înţepător”, dar starea lui era una bună. Avea nevoie doar de o baie, au spus veterinarii.

Revenit la culoarea iniţială, Vinny este gata să fie eliberat.

Nu este prima dată când o pasăre a necesitat să fie curăţată în urma unei băi în curry. În 2016, un alt pescăruş a căzut într-un cazan cu tikka masala, când încerca să mănânce şi a fost salvat de Vale Wildlife Hospital & Rehabilitation Centre din Gloucestershire.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.