Universul din filmul "Jocurile foamei" va fi redat în mijlocul noului parc de atracţii din Coreea de Sud, Jeju Shinhwa World, notează 20minutes.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După succesul mondial al francizei, Lionsgate, studioul canadian care distribuie filmele, a acordat licenţă companiei Jeju Development, care va deschide un parc tematic numit Lionsgate Movie World.

Va fi primul parc tematic internaţional din Coreea de Sud şi primul construit în totalitate care va fi inspirat de filme internaţionale. 

Împărţit în şapte zone, el se va întinde pe 22.000 de kilometri pătraţi consacraţi universului Lionsgate. Dacă "Jocurile foamei" şi "Amurg" vor fi principalele subiecte de inspiraţie, vizitatorii vor putea să regăsească şi decoruri sau străzi, oraşe şi case reproduse din filme. Vor fi de asemenea şi atracţii 4D pentru o experienţă totală. 

Deschiderea parcului Lionsgate Movie World este programată al începutul anului 2019 şi se adaugă la structurile deja prezentate în mijlocul Jeju Shinhwa World. Pe o suprafaţă de 2,5 milioane de metri pătraţi, acesta deţine o zonă acvatică, vile, camere de hotel luxoase, restaurante, magazine. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.