Personajul Ethan Hunt interpretat de Tom Cruise revine în sfârşit pe ecrane, la cinci ani după succesul "Mission Impossible: Fallout". "Dead Reckoning Part One", a şaptea parte din franciza de acţiune, are un nou trailer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu două luni înainte de lansare, această nouă "Misiune Imposibilă" rămâne un mister. Povestea este încă ţinută secretă, în ciuda unui teaser disponibil de aproape un an. Se ştie însă că mai multe personaje din primul film vor reveni.

"Dead Reckoning Part One" promite, ca şi în celelalte filme din franciză, cascadorii impresionante, inclusiv una pe care Tom Cruise a realizat-o pe marginea unei stânci cu o motocicletă.

"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One", regizat ca cele două versiuni anterioare din franciză de Christopher McQuarrie, va fi lansat pe 12 iulie. "Dead Reckoning Part Two" va fi lansat pe 26 iunie 2024.

Programată iniţial pentru 2020, lansarea "Mission Impossible 7" a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei, care a făcut dificilă filmarea în toate cele patru colţuri ale lumii, din Italia până în Africa de Sud.

Tom Cruise va fi alături de Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson şi Vanessa Kirby. Hayley Atwell, Pom Klementieff, Rob Delaney şi Indira Varma se numără printre noii veniţi în franciză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.