"Morgane, geniul investigaţiilor" ("HPI: Haut Potentiel Intellectuel/High Intellectual Potential", 2022) revine la Diva cu noi episoade, difuzate din 19 septembrie, lunea, de la 21.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sezonul doi al apreciatului serial franţuzesc de investigaţii propune aceeaşi combinaţie unică de comedie şi anchete criminalistice, difuzate în premieră în România. Morgane Alvaro (Audrey Fleurot), o femeie de 38 de ani,  mamă singură a trei copii, cu un IQ de geniu, de peste 160 de puncte, se implică în anchetele poliţiei şi aduce culoare cu extravaganţa ei, lipsa de diplomaţie şi personalitatea debordantă.

În noule episoade Morgane investighează moartea unei vânzătoare de pantofi, este nevoită să se mute cu cei trei copii la Gilles (Bruno Sanches), după ce tavanul din locuinţa lor se prăbuşeşte şi este anunţată că nu mai poate ajuta echipa, deoarece este obiectul unei investigaţii.

În timpul celor 8 noi episoade, Morgane se apropie tot mai mult de adevărul pentru care a început să lucreze cu poliţia şi se confruntă cu amintirea evenimentelor dureroase prin care a trecut în urmă cu 20 de ani, alături de iubirea viţeii ei. 

Pe lângă Audrey Fleurot, din distribuţie fac parte şi: Mehdi Nebbou (Adam Karadec), fost colaborator a lui Steven Spielberg şi Ridley Scott, cunoscut din Homeland,  Marie Denarnaud în rolul lui Céline Hazan, Bruno Sanches (Gilles Vandraud), Bérangère McNeese (Daphné Forestier), Cypriane Gardin (Théa), Noé Vandevoorde (Eliott), Cédric Chevalme (Ludovic Mullier) şi Christopher Bayemi (Dr. Bonnemain). Clotilde Hesme, cunoscută pentru rolul din "Lupin", se alătură echipei în rolul de Commandant Roxane Ascher, de la Ministerul de Interne. Noul sezon a fost filmat în perioada ocombrie 2021 - martie 2022.

Câte două episoade pline de comedie, indicii şi acţiune alături de "Morgane, geniul investigaţiilor" vor fi difuzate în fiecare luni, de la 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.