Un nou episod „One True Singer”, primul reality-show produs de Max Original în România, realizat în colaborare cu Global Records, este disponibil de vineri pe HBO Max.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Episodul trei vine cu alte două probe interesante pentru concurenţi. În primul challenge, îl vor cunoaşte pe DOC, unul dintre cei mai renumiţi artişti de hip-hop din România, care soseşte în casa „One True Singer” şi îi învaţă pe concurenţi cum să facă rime într-un timp scurt şi cum să susţină un hip-hop battle direct pe un acoperiş. Cea de-a doua probă le va reaminti concurenţilor care le sunt rădăcinile şi vor învăţa cum să transforme o melodie din folclorul românesc în una adaptată perfect stilului lor. Damian Drăghici va fi invitatul special al acestui challenge. Proba se va încheia cu numele celor patru concurenţi care vor merge la Clash, proba eliminatorie. 

Câştigătorul „One True Singer” va obţine un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro şi încă 50.000 de euro în cont.

În fiecare episod, artiştii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele şi vor învăţa de la invitaţii speciali din showbiz care sunt calităţile necesare unui star din industria muzicală. În funcţie de evoluţia lor, vor rămâne în concurs sau vor fi eliminaţi de juriul format din Alina Eremia, Bruja, Şerban Cazan şi Alex Cotoi.

Un nou episod din cele 10 va fi disponibil în fiecare vineri pe HBO Max.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.