Procesul lui Gwyneth Paltrow, acuzată de un optometrist că l-a accidentat în timp ce se afla la schi în 2016, va fi povestit sub forma unui musical la Londra, în decembrie, a anunţat presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Intitulat "Gwyneth Goes Skiing", spectacolul va cuprinde cântece inedite concepute de cântăreţul şi compozitorul Leland, cunoscut pentru activitatea sa în emisiunea de succes "RuPaul's Drag Race".

Reprezentaţiile sunt prevăzute timp de zece zile, începând cu 13 decembrie, la Pleasance Theatre din Londra. Gwyneth Paltrow va fi interpretată de Linus Karp. Publicul va fi invitat să ia parte la piesă în calitate de juriu.

Procesul, care a avut loc în primăvara anului trecut, a devenit un fenomen mediatic datorită transmisiunilor pe internet. Gwyneth Paltrow a avut câştig de cauză, evitând să plătească daunele de 3,3 milioane de dolari cerute de procuratură.

Un juriu al unei instanţe din acest stat din vestul SUA a constatat în unanimitate că Gwyneth Paltrow nu este responsabilă pentru accidentul cu Terry Sanderson, pensionar din domeniul sănătăţii.

Actriţa a primit dolarul simbolic pe care îl cerea, juriul constatând, după trei ore de deliberări, că Terry Sanderson a fost cel care a provocat accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.