Un lungmetraj live-action „Hercules”, remake al filmului de animaţie din 1997, este pregătit de Disney, iar Joe şi Anthony Russo vor fi producători prin compania lor AGBO, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dave Callaham, care a lucrat cu Sylvester Stallone pentru „The Expendables”, a fost angajat să scrie scenariul pentru „Hercules”.

El a mai lucrat la filme precum „Godzilla” şi „Zombieland: Double Tap”, dar şi la „Wonder Woman 1984” şi „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.

Lungmetrajul de animaţie din 1997 este un musical fantastic în care este respusă povestea legendarului Hercule. Între cei care şi-au împrumutat vocile personajelor se numără Tate Donovan, Susan Egan, James Woods şi Danny DeVito.

Cu un buget de 85 de milioane de dolari, filmul a generat încasări de 252 de milioane de dolari la nivel global.

Fraţii Russo au regizat „Captain America: The Winter Soldier”, „Captain America: Civil War”, „Avengers: Infinity War” şi „Avengers: Endgame”, între altele. 

Acesta din urmă a devenit filmul care a generat cele mai mari încasări din istoria cinematografiei - peste 2,79 miliarde de dolari din vânzarea biletelor la nivel mondial.

De-a lungul carierei, ei au primit şi un trofeu Emmy pentru „Arrested Development”.

Compania lor AGBO a produs recent filmul „Extraction”, cu Chris Hemsworth în rol principal, lansat de Netflix săptămâna trecută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.