Un lungmetraj muzical original bazat pe melodiile lui Lionel Richie este în pregătire la Walt Disney Studios sub numele „All Night Long”, după una dintre piesele artistului american, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul proiect live-action va folosi unele dintre cele mai cunoscute cântece ale lui Richie. În prezent, se află în dezvoltare şi producătorii au în vedere lansarea lui în cinematografe.

Potrivit unor surse, Pete Chiarelli („Crazy Rich Asians”, „The Proposal”) lucrează la scrierea scenariului. 

Lionel Richie şi managerul lui Bruce Eskowitz produc împreună cu directorii Cavalry Media, Dana Brunetti şi Matt Del Piano.

Richie a vândut proiectul studioului Disney în luna ianuarie.

În ultimii ani, musicaluri bazate pe vieţile unor artişti sau grupuri au fost tot mai prezente pe ecrane - de la „Jersey Boys” (2014) al lui Clint Eastwood, despre grupul The Four Seasons, la „Bohemian Phapsody” (2018), despre Freddie Mercury şi trupa Queen, care a generat încasări de peste 900 de milioane de dolari, la nivel mondial, de la „Rocketman”, lungmetraj cu accente fantasy despre Elton John, cu încasări de peste 195 de milioane de dolari, la „The Dirt” (2019), despre grupul Mötley Crüe.

Lionel Brockman Richie Jr. s-a născut pe 20 iunie 1949, în Tuskegee (Alabama). De-a lungul carierei a câştigat 4 premii Grammy din 32 de nominalizări, a fost de trei ori selectat la categoria „cel mai bun cântec original” a premiilor Oscar şi a câştigat un trofeu în 1986 pentru „Say You Say Me”, inclus în filmul „White Nights”. Albumele lui au fost vândute în peste 100 de milioane de copii la nivel mondial. Între altele, în 2016 a fost omagiat ca MusiCares Person of the Year, iar în 2017, la gala Kennedy Center Honors.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.