Un leu care a fugit de la circ s-a plimbat sâmbătă pe străzile oraşului italian Ladispoli, anunţul referitor la prezenţa leului fiind făcut chiar de primarul localităţii, întro postare pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un leu a scăpat de la circ. Vă rugăm să fiţi foarte atenţi şi să evitaţi călătoriile până la noi ordine", a transmis sîmbătă edilul.

El a fost criticat de localnici pentru că a permis accesul circului în oraş, cu animale sălbatice periculoase, primarul amintind că nu el este cel care dă astfel de autoizaţii şi că în urmă cu mai mulţi ani a pierdut un proces referitor la utilizarea animalelor sălbatice în spectacolele de circ.

 

 

Şase ore mai târziu, el a transmis că leul a fost sedat şi capturat, fiind preluat de personalul circului, mulţumind Poliţiei, carabinierilor, Pompierilor, Poliţiei Locale şi Provinciale, şi tuturor voluntarilor care au participat la acţiune.

De asemenea, şi-a exprimat speranţa ca acest episod să trezească nişte conştiinţe şi să poată fi pus capăt exploatării animalelor în circuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.