Un interviu din 1991 al actriţei Bette Midler, acordat Barbarei Walters, a devenit viral pe internet ca urmare a acuzaţiilor de hărţuire sexuală aduse lui Matt Lauer, care a fost concediat miercuri de la NBC. În videoclip, Midler spune că reporterul Geraldo Rivera, cel care i-a luat apărarea lui Lauer acum, a drogat-o şi a pipăit-o în anii 1970 când s-au întâlnit prima dată, scrie IndieWire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Gerardo şi producătorul său au venit să facă un interviu cu mine, în 1970, la începutul anilor '70. Era pe vremea când era foarte sexi", i-a declarat actriţa Barbarei Walters. "El şi producătorul şi-au lăsat echipa în cealaltă cameră, m-au împins în baie, mi-au băgat sub nas două flacoane de "poppers" (droguri, n.r) şi au început să mă pipăie... Nu i-am cedat. A fost indecent", a declarat actriţa Bette Midler în interviul din 1991 acordat Barbarei Walters. 

Midler a dezvăluit întâmplarea după ce Walters a întrebat-o despre autobiografia lui Rivera, "Exposing Myself", care tocmai fusese lansată. În carte, Rivera vorbea despre cum a cucerit-o pe Midler şi a inclus propria sa versiune cu privire la prima lor întâlnire. Rivera mărturiseşte că la un moment dat i-a pus mâna pe sâni când erau în baie. 

Interviul din 1991 a început să fie vizualizat pe Twitter după ce Rivera a intervenit în cazul Matt Lauer, care a fost acuzat de hărţuire sexuală şi care a fost concediat de la NBC după 20 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.