„Clear Lake”, film despre artistul american Buddy Holly, care a încercat să elimine barierele rasiale prin muzică, va fi realizat de regizorul australian Bruce Beresford, care a semnat între altele „Driving Miss Daisy”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, dezvoltat împreună cu văduva muzicianului, Maria Elena Holly, şi cu Holly Estate va fi concentrat pe turneul „Biggest Show of Stars” din 1958, care s-a încheiat un an mai târziu cu moartea lui într-un accident de avion, în Iowa.

Proiectul a fost anunţat în 2018 şi lansarea era programată pentru 2019, pentru a marca 60 de ani de la moartea lui Buddy Holly, însă acest lucru nu a fost posibil. Recent, regizorul Bruce Beresford s-a alăturat echipei „Clear Lake”.

„M-am trezit atras de «Clear Lake», pentru că scenariul spune tragica poveste a lui Buddy Holly şi era lui în detaliu şi cu o caracterizare vie”.

Viaţa cântăreţului a mai fost adusă pe marile ecrane în „The Buddy Holly Story” (1978), cu Gary Busey nominalizat la Oscar pentru rolul principal. 

Producţia pentru „Clear Lake” va începe la finalul anului 2020, dacă restricţiile impuse în contextul crizie sanitare vor fi ridicate. Potrivit The Hollywood Reporter, castingul a început online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.