Netflix consacră un documentar carierei lui Chadwick Boseman, star în "Black Panther", mort anul trecut de cancer. În prezent, în cursa pentru un premiu Oscar alături de Anthony Hopkins ("The Father"), Boseman a fost apreciat de critică pentru performanţa din "Ma Rainey's Black Bottom" la categoria "cel mai bun actor".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix, care produce şi distribuie "Ma Rainey's Black Bottom", va difuza documentarul "Chadwick Bosemna: Portrait of an Artist" începând din 17 aprilie, cu zece zile înainte de ceremonia premiilor Oscar. 

Acest film, care va fi disponibil 30 de zile pe platformă, va propune o "privire intimistă asupra talentul" starului, şi despre "procesul creativ" pentru a face "lumină în legătură cu prestaţiile sale demne de un cameleon". 

Viola Davis, care împarte afişul în "Ma Rainey's Black Bottom" cu actorul defunct, Denzel Washington, producătorul acestui film, dar şi cu Spike Lee, regizorului filmului său anterior, "Da 5 Bloods", vor vorbi despre cariera lui Chadwick Boseman.

Lungmetrajul "Ma Rainey's Black Bottom" de George C. Wolfe, este bazat pe piesa de teatru a lui August Wilson. Acţiunea are loc în 1927, într-un studio de înregistrări. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.