Un cofetar din Ungaria, Laszlo Rimoczi, trimite un mesaj de speranţă pentru sărbătorile pascale creând iepuri din ciocolată cu seringi pentru vaccin, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rimoczi spune că "vaccinurile", realizate din ciocolată italiană fină şi presărate cu pudră argintie, reprezintă o cale de a ieşi din pandemie. 

Spre deosebire de figurinele de Crăciun, iepurii creaţi de Rimoczi nu mai poartă măşti. 

"Vaccinurile nu sunt umplute, au doar 100% lapte italian de bună calitate sau ciocolată neagră", a afirmat Rimoczi, care le vinde în magazinul din Lajosmizse, la 70 de km de Budapesta.

Afacerea lui Rimoczi - delicatese din ciocolată - a suferit pierderi în pandemie anul trecut. Cele mai apreciate creaţii ale sale de până acum au fost figurinele Moş Crăciun cu mască. 

"Pentru cei care cred că le voi strica Paştele copiilor, pot face şi iepuri fără vaccinuri ca alternativă", a adăugat cofetarul. 

Rimoczi s-a înscris în programul de vaccinare al Guvernului şi este nerăbdător să primească prima doză de vaccin anti-Covid. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.