Un rar CD demo produs de cântăreţul britanic Ed Sheeran la vârsta de 13 ani a fost adjudecat contra sumei de 50.000 de lire sterline, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sheeran, care a crescut în Framlingham (Suffolk), iar acum trăieşte în apropierea oraşului, a lansat „Spinning Man” în 2005.

Doar 21 de copii ale CD-ului au existat. Starul pop, acum în vârstă de 29 de ani, a spus că nu a dorit ca cineva să deţină o copie, astfel că 19 îi aparţin.

În cartea sa „A Visual Journey”, Sheeran a scris: „Există probabil 20 de copii ale «Spinning Man», iar eu am 19 dintre ele. Nu vreau ca altcineva să aibă o copie. Cele mai multe dintre cântece sunt despre o fată Claire. Ea a fost prima mea iubire, când aveam 13 ani”.

CD-ul licitat la Omega Auctions, care cuprinde 14 piese, a aparţinut unei persoane care a lucrat în industria muzicală în Irlanda. Vânzătorul a primit CD-ul de la Sheeran, undeva între 2008 şi 2009.

Omega Auctions a descris CD-ul drept „un artefact important pentru istoria muzicii contemporane”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.