Un avion privat la bordul căruia se afla actriţa Jennifer Lawrence a aterizat de urgenţă în Buffalo, sâmbătă, din cauza unor defecţiuni care au apărut la ambele motoare ale aeronavei, după ce a decolat din oraşul Louisville din Kentucky, informează eonline.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Contactaţi în legătură cu incidentul, reprezentanţii actriţei au confirmat că Jennifer Lawrence nu a fost vătămată.

O sursă a declarat pentru E! News că în timpul zborului, unul dintre motoare a intrat în avarie, când avionul se afla la o altitudine de peste 9.400 de metri. În timpul aterizării, a apărut o defecţiune la cel de-al doilea motor al aeronavei. Totuşi, piloţii au reuşit să aterizeze în siguranţă în Buffalo, New York.

La aterizare, avionul privat a fost aşteptat de mai multe vehicule de urgenţă.

Jennifer Lawrence se întorcea din Louisville, oraşul său natal, unde a călătorit pentru a îşi vizita familia.

Jennifer Lawrence este o actriţă americană, născută pe 15 august 1990. A debutat cu un rol secundar în ”Garden Party” (2008) şi a impresionat apoi cu o evoluţie remarcabilă în drama independentă ”Winter's Bone” (2010), care i-a adus prima dintre cele patru nominalizări ale sale la premiile Oscar. A devenit cunoscută pe plan internaţional graţie rolului Mystique din filmul ”X-Men: First Class” (2011), pe care l-a reluat apoi în mai multe lungmetraje din universul francizei ”X-Men”.

Personajul Katniss Everdeen pe care l-a interpretat în franciza ”Jocurile foamei/ Hunger Games” (2012-2015) au transformat-o într-un star mondial şi i-au adus onorarii uriaşe. A fost apreciată şi de criticii de cinema, în special pentru colaborările sale cu regizorul David O. Russell.

Jennifer Lawrence a câştigat Oscarul la categoria ”cea mai bună actriţă” cu rolul din filmul ”Silver Linings Playbook” (2012) şi a fost de alte două ori nominalizată la premiile Oscar - pentru rol secundar, cu filmul ”American Hustle” (2013), şi pentru rol principal, pentru filmul ”Joy” (2015).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.