Actorul Corentin Fila, nominalizaţ la categoria „cel mai bun debut masculin” a premiilor César, este unul dintre invitaţii de anul acesta a Festivalului Internaţional de Film pentru publicul tânăr KINOdiseea, care va avea loc în perioada 9-15 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protagonist în lungmetrajul „Quand on a 17 ans/ Being 17”, cel mai nou film al regizorului francez André Téchiné, selectat în competiţie la Berlinala de anul trecut, Corentin Fila va fi prezent la Cinema Eforie, duminică, de la ora 19.00, la proiecţia peliculei. Filmul este inclus în secţiunea paralelă 15+ a festivalului KINOdiseea.

Téchiné este unul dintre regizorii importanţi post-Noul Val francez. A debutat la Festivalul de Film de la Veneţia în 1969 cu filmul „Pauline s’en va”, iar în 1985, a obţinut premiul pentru regie la Cannes, pentru „Rendez-Vous”, cu Juliette Binoche în rolul principal.

Filmul „Quand on a 17 ans” spune povestea a doi tineri de şaptesprezece ani. Animozităţile iniţiale dintre ei, exprimate prin violenţă, se transformă în dragoste. 

Proiecţia de la Bucureşti va fi urmată de o sesiune de întrebări şi răspunsuri la care va participa Corentin Fila. Actorul, împreună cu partenerul său din film, Kacey Mottet Klein, a fost nominalizat la categoria „cel mai bun debut masculin” a premiilor César 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.