Tom Felton, cunoscut pentru interpretarea personajului Draco Malfoy în franciza cinematografică „Harry Potter”, va juca într-un serial thriller SF intitulat „Origin”, care va fi creat pentru a fi lansat pe YouTube, scrie bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru acest proiect, actorul va lucra din nou alături de Natalia Tena, care a interpretat personajul Nymphadora Tonks în franciza „Harry Potter”.

Paul WS Anderson va regiza primele două episoade ale serialului, care va avea în total 10 episoade.

„Origin” va prezenta povestea unui grup de străini care se găsesc blocaţi pe o navă spaţială a cărei destinaţie este o planetă îndepărtată. Pasagerii abandonaţi trebuie să lucreze împreună pentru a supravieţui, dar realizează repede că unul dintre ei nu este cine pretinde să fie.

Serialul, care se filmează în Africa de Sud, îi va mai avea în distribuţie pe Fraser James, Philipp Christopher, Madalyn Horcher şi Siobhan Cullen.

„Origin” va fi difuzat prin streaming prin serviciul cu plată Red al YouTube, care, de la lansarea sa din noiembrie 2014, a difuzat mai multe filme şi seriale de televiziune originale.

Născut pe 22 septembrie 1987 în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, actorul Thomas Andrew Felton a devenit cunoscut datorită rolului vrăjitorului Draco Malfoy pe care l-a interpretat în franciza cinematografică „Harry Potter”, adaptată după seria de romane omonimă scrisă de J.K. Rowling.

După încheierea francizei, Tom Felton a mai apărut în filme precum „Planeta Maimuţelor: Invazia/ Rise of the Planet of the Apes”, „Apariţia/ The Apparition”, „From the Rough”, „Belle”, „In Secret” şi „Against the Sun”.

În 2016, Tom Felton a jucat în drama „Misterul înălţării/ Risen”, alături de Joseph Fiennes, şi în „A United Kingdom”, alături de David Oyelowo şi Rosamund Pike.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.