Bruno Langley, actor din „Coronation Street”, cel mai longeviv serial TV de tip ”soap opera” din lume, a recunoscut că a agresat sexual două femei la o sală de concerte. Artistul a pledat vinovat, marţi, la Curtea Magistraţilor din Manchester, şi riscă să fie condamnat la închisoare, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeile au spus că actorul, în vârstă de 34 de ani, le-a agresat pe 1 octombrie, la sala Band on the Wall din Manchester.

Procurorul Karen Saffman a declarat că Langley era „evident sub influenţa alcoolului” atunci când a atins-o într-un mod nepotrivit pe prima femeie, care venise în sala de concerte însoţită de soţul ei. Potrivit declaraţiei femeii, actorul i-a atins organele genitale. Ulterior, aceasta s-a întâlnit cu o altă femeie, care i-a spus că a fost atacată, de asemenea, de actor.

Saffman a spus că Langley a mai atins în mod nepotrivit alte două femei, dar nu a fost acuzat pentru acele agresiuni. Însă, şi acele incidente „i-au demonstrat comportamentul lui” din acea seară.

Judecătorul Mark Hadfield a spus că va lua în considerare stabilirea unui termen de probă, înainte de a decide dacă Langley va fi condamnat la această instanţă sau dacă va fi trimis la Curtea Coroanei din Manchester, unde ar putea fi condamnat la închisoare pentru o perioadă mai lungă.

Potrivit ITV, Bruno Langley, în vârstă de 34 de ani, a părăsit show-ul ”Coronation Street”. Contractul actorului cu ITV pentru ”Coronation Street” s-ar fi încheiat pe 26 octombrie, în urma unei anchete interne. Însă, el va apărea în serial până în pe 24 decembrie.

Langley a jucat în ”Coronation Street” începând din 2011, în rolul Todd Grimshaw – primul personaj homosexual din istoria de 57 de ani a show-ului. Actorul a mai apărut în 2015 în două episoade ale serialului ”Doctor Who”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.