Umoristul american Louis C.K., ale cărui acuzaţii de exhibiţionism aduse împotriva sa i-au încheiat brutal cariera, a anunţat miercuri că va urca pe scenă de săptămâna viitoare pentru un turneu internaţional care include şi România, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul în vârstă de 53 de ani a recunoscut în 2017 că s-a masturbat în faţa mai multor femei după dezvăluirile The New York Times, în plin val al mişcării #MeToo. 

Louis C.K. a încercat discret o reîntoarcere pe scenă în 2018, dar a fost criticat pentru glumele făcute despre supravieţuitorii masacrelor din şcolile americane şi persoanelor non-binare. 

"Sunt nerăbdător să vă văd când voi spune glume mai degrabă nepoliticoase", le-a spus umoristul într-un mesaj fanilor. 

Turneul prevede spectacole prin Statele Unite şi Germania, Danemarca, România şi Ucraina.                            

De şase ori premiat cu Emmy - recompensele televiziunii americane - Louis C.K., Louis Szekely la starea civilă, este adeptul unui umor negru şi al autoironiei. 

În urma dezvăluirilor cotidianului The New York Times, numeroase societăţi care aveau proiecte cu actorul au anunţat că renunţă la colaborarea cu el. Comicul american Louis C.K., nominalizat de două ori la Globurile de Aur, a fost acuzat de cinci femei de comportament indecent. După dezvăluiri, când el şi-a recunoscut faptele, Netflix a renunţat la colaborarea cu actorul, la fel FX, HBO şi agentul său.

Anul trecut, el a publicat un sketch pe site-ul său în care menţiona scandalul. "Am învăţat multe", mărturisea el. "Am învăţat să mănânc singur în restaurant în timp ce mi se arăta degetul de onoare din cealaltă parte a încăperii". 

 

               

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.