Lungmetrajul SF „Labirintul: Tratament letal/ Maze Runner: The Death Cure”, regizat de Wes Ball, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, pentru cel de-al doilea weekend consecutiv, în care a generat încasări de 621.510 de lei. Cinci debuturi, precum cel al peliculei „Pentru toţi banii din lume/ All the Money in the World”, regizate de Ridley Scott, se află între primele zece filme clasate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimul film din seria „Maze Runner”, bazat pe romanul „The Death Cure” scris de James Dashner, a fost vizionat weekendul trecut de 24.982 de spectatori.

Pe cel de-al doilea loc în top a debutat filmul „Pentru toţi banii din lume/ All the Money in the World”, regizat de Ridley Scott, cu Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer şi Christopher Plummer în distribuţie, generând încasări de 464.179 de lei şi fiind vizionat de 21.828 de spectatori.

Pentru această peliculă a fost nominalizat la Oscar şi la premiile BAFTA Christopher Plummer, înlocuitorul lui Kevin Spacey - acuzat de hărţuire sexuală -, la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”. Filmul a figurat şi în lista nominalizărilor la Globurile de Aur – pentru cel mai bun regizor, cea mai bună actriţă într-un lungmetraj - dramă (Michelle Williams) şi cel mai bun actor într-un rol secundar într-un lungmetraj (Christopher Plummer).

Animaţia „Primul Crăciun/ The Star”, regizată de Timothy Reckart, a debutat pe cel de-al treilea loc în top, cu încasări de 377.339 de ei, după ce a fost vizionată de 21.588 de spectatori. Pentru acest film şi-au împrumutat vocile artişti precum Kelly Clarkson, Gina Rodriguez, Patricia Heaton, Steven Yeun, Keegan-Michael Key, Kristin Chenoweth şi Zachary Levi.

Filmul „Cei 12 invincibili/ 12 Strong”, regizat de Nicolai Fuglsig, cu Chris Hemsworth, Michael Shannon, William Fichtner şi Elsa Pataky în distribuţie, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul românesc, după ce a generat weekendul trecut încasări de 363.214 de lei şi a fost vizionat de 17.749 de spectatori.

Pe poziţia a cincea se află „Jumanji: Aventură în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle”, cu Dwayne Johnson în rol principal, film care a avut premiera în urmă cu şase weekenduri. El a generat, la finalul săptămânii trecute, încasări de 286.508 de lei şi a fost vizionat de 12.229 de spectatori.

Filmul de acţiune „Frăţia hoţilor/ Den of Thieves”, cu Gerard Butler, care a debutat în urmă cu trei săptămâni pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, se află acum pe locul al şaselea în clasament. Lungmetrajul regizat de Christian Gudegast a generat încasări de 242.298 de lei şi a fost vizionat de 11.075 de spectatori.

După şapte săptămâni de la premieră, animaţia „Ferdinand” s-a clasat pe locul al şaptelea, cu două poziţii mai jos faţă de weekendul precedent. Filmul a generat încasări de 184.951 de lei şi a fost vizionat de 9.180 de spectatori.

Pelicula de acţiune „Pasager în trenul terorii/ The Commuter”, cu Liam Neeson şi Vera Farmiga în distribuţie, a ocupat, după al patrulea weekend de la premieră, locul al optulea, după ce a generat încasări de 156.608 de lei şi a fost vizionată de 7.076 de spectatori.

Thrillerul „Proud Mary – Asasina/ Proud Mary”, regizat de Babak Najafi, cu Taraji P. Henson în distribuţie, a debutat pe locul al nouălea în clasament, cu încasări de 133.826 de lei şi 6.539 de spectatori.

Pe locul al zecelea s-a situat filmul aflat la debut „Moartea lui Stalin/ The Death of Stalin”, regizat de Armando Iannucci, nominalizat la categoriile „cel mai bun film britanic” şi „cel mai bun scenariu adaptat” la premiile BAFTA 2018 şi pentru cel mai bun film Internaţional la Festivalul Internaţional de Film de la Göteborg. Filmul a generat încasări de 112.787 de lei şi a fost vizionat de 5.119 de spectatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.