Trupa irlandeză U2 va relansa „All That You Can’t Leave Behind”, în variantă extinsă, pentru a marca 20 de ani de la apariţia albumului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„All That You Can’t Leave Behind” a apărut pe 30 octombrie 2000. După două decenii, U2 a pregătit mai multe formule ale albumului, între care una super-deluxe, cu 39 de înregistrări bonus pe lângă cele 11 piese de pe albumul original, inclusiv remixuri şi un album live din turneul „Elevation” din 2001.

Această ediţie extinsă va cuprinde şi o carte de 32 de pagini cu fotografii şi adnotări ale regizorului şi fotografului Anton Corbijn, vechi colaborator al trupei.

Anunţul relansării albumului a venit, joi, odată cu premiera versiunii acustice a piesei „Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of”, una dintre cele mai de succes de pe album, acompaniată de un videoclip cu versuri.

Printre piesele nelansate şi versiunile inedite incluse în noua versiune a albumului se numără „Levitate”, „Love You Like Mad” şi „Flower Child”; „Stateless” de pe coloana sonoră a „Million Dollar Hotel”; „Summer Rain”, „Always”, „Big Girls Are Best” şi „Don’t Take Your Guns To Town”; şi patru remixuri nelansate până în prezent din totalul de 11, inclusiv unul „Walk On” semnat de Wyclef Jean.

Albumul live, înregistrat în Boston, include 19 piese.

„All That You Can’t Leave Behind”, produs de Daniel Lanois şi Brian Eno, a fost cel mai mare succes comercial al U2 după „Achtung Baby”.

Între cele mai cunoscute piese se numără „Beautiful Day”, „Walk On” - premiate cu Grammy - şi „Elevation”. Albumul a fost certificat de patru ori cu platină de RIAA, în 2004.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.