Şase turişti cehi au fost reţinuţi în Astana, capitala Kazahstanului, la finalul săptămânii trecute, pentru că purtau costume de baie asemănătoare cu al peronajului Borat, interpretat de Sacha Baron Cohen, actor care s-a oferit să plătească amenzile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu „manikins” de culoare verde deschis şi cu peruci negre, bărbaţii voiau să se fotografieze în faţa semnului „I Love Astana”. Poliţia locală i-a amendat cu câte 68 de dolari, pentru huliganism.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, marţi, actorul Sacha Baron Cohen a anunţat: „Pentru amicii mei cehi care sunt arestaţi. Trimiteţi-mi detaliile şi dovada că aţi fost voi şi eu voi plăti amenda”.

Costumul de baie a devenit cunoscut, dar a căpătat şi o proastă reputaţie, după ce Baron Cohen l-a purtat în filmul „Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan” din 2006.

Producţia a ofensat mulţi locuitori ai ţării care a fost portretizată drept înapoiată şi degenerată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.