Trupul neînsufleţit al lui Leo Iorga va fi depus luni la Casa Eliad, urmând ca marţi sa aibă loc inmormantarea la Cimitirul Bellu. Anunţul a fost făcut pe Facebook de soţia sa. ” ”Fie ca sufletul tău să zboare nestingherit şi lin în Împărăţia cerurilor, unde vei fi alături de colegii tăi Teo Peter şi Emil Laghia, Gyuri Pascu”, scrie Paula Iorga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Azi, în sâmbăta mortilor, iubitul meu soţ a plecat în bratele Bunului Dumnezeu. Fie ca sufletul tău să zboare nestingherit şi lin in Împărăţia cerurilor, unde vei fi alături de colegii tăi Teo Peter şi Emil Laghia, Gyuri Pascu etc. Trupul neinsufleţit va fi depus luni, la Casa Eliad (vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), urmând ca marţi sa aibă loc inmormantarea la Cimitirul Bellu. Dumnezeu să te odihnească şi să te ierte, dragostea mea, luptătorul meu neînfricat!”, scrie pe Facebook Paula Iorga.

Fostul solist al trupei Compact B, Leo Iorga, în vârstă de 54 de ani, a murit sâmbătă, după o luptă de opt ani cu cancerul. În februarie, apropiaţii declanşaseră o strângere de fonduri după ce, la unicul plămân rămas, îi fusese depistată o tumoră.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.