Trupe de teatru din Bucureşti, Vâlcea, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Galaţi şi Piteşti participă, de joi şi până duminică, la Festivalul de teatru pentru copii ”Aşchiuţă”, care se desfăşoară la Piteşti. Festivalul a fost deschis joi cu o paradă, iar un bilet la spectacolele din cadrul festivalului costă 5 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, la Piteşti, a început a şasea ediţie a Festivalului de teatru pentru copii ”Aşchiuţă”, găzduit de Teatrul “Alexandru Davila”.

Manifestarea a fost deschisă cu o paradă organizată în piaţa Vasile Milea, din centrul oraşului. Sute de piteşteni au asistat la defilarea actorilor costumaţi în personaje de poveste sau din desene animate.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit datelor furnizate de Consiliul Judeţean Argeş, care finanţează teatrul "Al. Davila”, la festivalul organizat în acest sfârşit de săptămână la Piteşti participă trupe de teatru din Bucureşti, Vâlcea, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Galaţi şi Piteşti, care vor oferi spectacole la Teatrul ”Al. Davila”, de joi până duminică.

Festivalul include şi spectacolul AŞCHIUŢĂ 3D - Deschis, Dedicat, Desăvârşit, un proiect de promovare a tinerilor talentaţi din judeţul Argeş, la acest spectacol intrarea fiind liberă.

La celelalte spectacole de teatru din cadrul festivalului, preţul unui bilet de intrare este de cinci lei. Micii spectatori vor putea vedea pe scena teatrului din Piteşti spectacole precum ”Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele” - Teatrul Ţăndărică, Bucureşti, ”Croitoraşul cel viteaz” - Teatrul Cărăbuş, Brăila; ”Fata babei şi fata moşneagului” - Teatrul Arlechino, Braşov; ”Jack şi vrejul de fasole” - Teatrul Anton Pann, R]mnicu Vâlcea; ”Omuleţ” - Teatrul Regina Maria - Trupa Arcadia, Oradea;”Ridichea uriaşă” - Teatrul Aşchiuţă, Piteşti; ”Frumoasa din pădurea adormită” - Teatrul Puck, Cluj;”Cei trei purceluşi” - Teatrul Excelsior, Bucureşti; ”Dragonul” - Teatrul Ciufulici, Ploieşti; ”Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” - Teatrul Merlin, Timişoara şi ”Mica Sirenă” - Teatrul Gulliver, Galaţi.

Tot în cadrul festivalului, sâmbătă, de la ora 20.30, la Teatrul Al. Davila, Emeric Imre va susţine un concert, în cadrul proiectului ”Mişcarea de existenţă prin cultură”, preţul unui bilet de intrare la concert fiind de 10 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.