Trupa The Wonders din filmul „That Thing You Do!”, regizat de Tom Hanks, va susţine o petrecere online, reunindu-se pentru prima dată în 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toţi cei patru membri ai grupului fictiv - actorii Tom Everett Scott, Jonathan Schaech, Ethan Embry şi Steve Zahn - vor fi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, protagoniştii unei petreceri cu invitaţi surpriză, informează Deadline.

Conversaţia care va putea fi urmărită pe canalul de YouTube al The Wonders va începe sâmbătă, la ora României 02.00, iar cei interesaţi pot trimite întrebări.

Evenimentul online are ca menire strângerea de fonduri pentru Musicares COVID-19 Relief Fund, care sprijină artiştii şi alţi lucrători din industria muzicală ce nu pot lucra în prezent din cauza crizei sanitare.

În plus, va fi adus un omagiu lui Adam Schlesinger, compozitor al pieselor interpretate de The Wonders în film, care a decedat pe 2 aprilie din cauza complicaţiilor provocate de Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.