Trupa stoner rock RoadkillSoda va concerta vineri la Fuzz Festival din Stockholm, fiind singura formaţie românească invitată vreodată în acest festival.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

RoadkillSoda va participa, cu sprijinul ICR Stockholm, la Fuzz Festival din capitala Suediei. Evenimentul, care reuneşte 16 formaţii din şapte ţări, se află la cea de-a doua ediţie şi este organizat de trupa Truckfighters, una dintre formaţiile consacrate ale genului muzical stoner rock.

RoadkillSoda a împlinit în 2021 zece ani de activitate. „Am reuşit să marcăm, pe durata întregului an, multe momente importante şi în premieră pentru trupă. Concertul de la Stockholm e un mod ideal de a marca acest moment deosebit. Participarea la Fuzz Festival în Suedia este una dintre surprizele rezervate pentru a încheia un an în care RoadkillSoda a făcut un real pas în faţă. Faptul că am ajuns să împărţim scena cu cele mai mari nume ale genului stoner şi să fim invitaţi în Suedia este cu adevărat o onoare: suntem singura formaţie din România invitată vreodată în acest festival. Ţineţi aproape, pentru că urmează să lansăm ceva special”, a transmis chitaristul Mihnea Ferezan, liderul formaţiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

RoadkillSoda şi-a început activitatea în 2011 şi a devenit, în scurt timp, cea mai reprezentativă trupă din România a genului stoner rock, având însă o abordare muzicală mult mai vastă, cu un mix de influenţe moderne şi vintage, precum Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Queens of the Stone Age, Royal Blood şi Brant Bjork.

Trupa a avut numeroase concerte şi turnee în străinătate, la evenimente majore din regiune, precum Exit Festival, Los Almiros, Street Mode. De asemenea, a cântat în deschiderea unor artişti precum Slash featuring Myles Kennedy, Billy Idol, Phil Campbell, Crowbar, Nick Oliveri, Therapy, Planet of Zeus, 1000Mods, Vintage Caravan şi House of Broken Promises.

Cel mai recent album semnat RoadkillSoda, „Sagrada", al şaselea material al trupei, a apărut în 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.