Trupa rock americană Stone Sour va concerta, pe 26 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti, iar biletele vor putea fi cumpărate începând cu 15 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stone Sour, grup înfiinţat în 1992, este format din  Corey Taylor (voce), cunoscut ca membru al trupei Spliknot, Josh Rand (chitară), Christian Martucci (chitară), Johny Chow (bas) şi Roy Mayorga (tobe).

De-a lungul carierei, grupul a lansat şase albume de studio şi a primit trei nominalizari la categoria „Best Metal Performance” a premiilor Grammy.

Cel mai recent disc, „Hydrograd”, a fost lansat în iunie 2017 şi este primul pe care apar Christian Martucci şi Johny Chow.

În iunie 2018, Stone Sour va începe turneul european, din care va face parte şi concertul de la Bucureşti. Trupa va urca pe scene ale unor festivaluri ca Rock Im Park şi Rock Am Ring (Germania), Nova Rock (Austria) şi Hellfest (Franţa).

Potrivit organizatorilor, Metalhead şi Best Music Live, biletele pentru concertul de la Bucureşti vor costa, până pe 1 februarie, 85, 129 şi 145 de lei, în funcţie de locul ocupat. După această dată, preţul lor va fi de 100, 149 şi 165 de lei, iar la intrarea în spaţiul de concert, ele vor costa 120, 159 şi 185 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.