Trupa rock RoadkillSoda îşi va lansa al cincilea album de studio, „Mephobia”, pe 14 noiembrie, printr-un concert care va avea loc la Expirat Halele Carol din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mephobia” va fi disponibil prin Universal Music România în formatele dublu vinyl, CD, dar şi pe platformele online de streaming.

Discul a fost înregistrat în studioul formaţiei Viţa de Vie, produs şi mixat împreună cu Adi Despot şi a fost masterizat în New York, la Master Vargas Studio.

Fotografia care apare pe coperta albumului a fost realizată de Valeriu Cătălineanu, iar de artwork şi editare s-a ocupat Costin Chioreanu.

Biletele pentru concertul de lansare, care este programat pentru ora 21.00, sunt disponibile pe iabilet.ro. Preţul unui tichet este de 20 de lei, iar în seara evenimentului, de 30 de lei.

RoadKillSoda este formată din Mircea Petrescu (voce), Mihnea Ferezan (chitară), Victor "Vava" Ferezan (bas) şi Mihai Nicolau (tobe). Trupa s-a lansat în 2011, cu albumul „A Fucked Up Trip Gone Bad”, şi a susţinut numeroase concerte în ţară şi în străinătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.