Trupa metal portugheză Moonspell va susţine două concerte în România anul viitor, la Cluj-Napoca şi la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Moonspell va cânta la /FORM Space din Cluj-Napoca, pe 10 mai, şi la Arenele Romane din Bucureşti, pe 12 mai. Biletele pot fi cumpărate deja de pe iabilet.ro, iar primele 200 au un preţ special.

Legat de seria de concerte care cuprinde România, solistul Fernando Ribeiro a transmis: „Suntem bucuroşi să anunţăm primele concerte din cadrul «The Greater Tour» pe care dorim să îl extindem la nivel mondial pentru a sărbători al treilea deceniu de existenţă Moonspell. Suntem nerăbdători să ne ajungem în locurile în care am mai fost sau pe noi teritorii. În 2022, vom fi în turneu şi ne vom vedea şi la festivaluri, iar pentru a sărbători cele trei decenii Moonspell vom lansa ediţii comemorative pentru materialele vechi precum «Anno Satanae» şi «Wolfheart»".

Pe parcursul a trei decenii, Moonspell a lansat 12 albume de studio, cel mai recent fiind „Hermitage”, apărut la începutul lui 2021.

Moonspell a susţinut concerte la unele dintre cele mai importante festivaluri din Europa a întreprins turnee în intreaga lume alături de grupuri ca Dimmu Borgir, Danzig, Cradle of Filth şi Septicflesh.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.