Trupa americană de thrash metal Megadeth concertează, pe 13 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, evenimentul făcând parte din turneul de promovare a albumul ”Dystopya”, lansat la începutul acestui an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele se găsesc online, pe eventim.ro, şi în reţeaua de magazine partenere. Acestea costă 120 de lei, iar în ziua concertului preţul unui bilet va fi de 145 de lei, informează organizatorii, Phoenix Entertainment.

În 1983, Dave Mustaine a fondat Megadeth imediat după ce a părăsit formaţia Metallica. Megadeth a fost nominalizată de 11 ori la premiile Grammy, însă nu a primit niciun trofeu. Piesa ”Countdown to Extinction”, de pe albumul cu acelaşi nume, apărut în 1992, a clasat trupa pe locul 2 în Top 200 Billboard, imediat după lansare.

Megadeth, originară din Los Angeles, face parte din Big4 (Big Four of Thrash), alături de Metallica, Slayer şi Anthrax.

Formaţia Megadeth, a cărei discografie cuprinde 15 titluri, este formată în prezent din Dave Mustaine (chitară, voce), David Ellefson (bas), Kiko Loureiro (chitară) şi Chris Adler (tobe). Până în prezent, trupa a vândut peste 50 de milioane de copii ale albumelor sale, la nivel mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.