Basistul Randy Jackson, jurat în emisiunea „American Idol”, a revenit în lineup-ul trupei Journey, care a anunţat că are acum un nou toboşar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chitaristul Neal Schon, liderul grupului hard rock, a anunţat că Randy Jackson, care a fost basistul Journey în anii 1980, a revenit în post şi că Narada Michael Walden, premiat cu Grammy, este noul baterist.

Noul lineup a debutat sâmbătă, în concertul UNICEF „Won’t Stop”, cu o interpretare a melodiei „Don’t Stop Believin’”.

„Journey este o forţă mereu schimbătoare de neoprit”, a scris Schon pe Twitter. „Este un capitol complet nou pentru noi”.

Turneul pe care trupa îl avea programat pentru vara aceasta împreună cu Pretenders a fost anulat din cauza pandemiei.

În luna martie, Journey i-a concediat pe basistul Ross Valory şi bateristul Steve Smith, după ce ei, aparent, au încercat să preia drepturile de autor.

Journey a fost înfiinţată în 1973, în San Francisco. „Don't Stop Believin'" (1981) - cea mai cunoscută piesă a grupului - a devenit, în 2009, cea mai descărcată melodie pe iTunes dintre cântecele care au fost lansate înainte de secolul XXI. Cu 14 albume de studio, Journey a susţinut turnee în întreaga lume şi este una dintre trupele-simbol ale anilor 1980. Materialul de studio „Eclipse”, lansat în 2011, este cea mai recentă apariţie discografică a formaţiei. În 2017, trupa a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.