Trupa Greta Van Fleet şi actriţa Rachel Brosnahan vor debuta la emisiunea „Saturday Night Live” în primul episod din 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Grupul rock, nominalizat la patru categorii ale premiilor Grammy - „Best New Artist”, „Best Rock Performance” („Highway Tune”), „Best Rock Song” („Black Smoke Rising”) şi „Best Rock Album” („From the Fires” EP) -, va debuta la emisiunea NBC în primul episod programat să fie difuzat pe 19 ianuarie.

Trupa americană, care a debutat discografic după cinci ani de la înfiinţare, în 2017, cu „Black Smoke Rising”, urmat de „From the Fires”, a lansat anul trecut albumul de studio „Anthem of the Peaceful Army”.

În aceeaşi ediţie gazdă va fi, pentru prima dată, actriţa Rachel Brosnahan, cunoscută pentru roluri din seriale ca „House of Cards” şi „The Marvelous Mrs. Maisel”, pentru acesta din urmă fiind recompensată cu un Emmy şi două Globuri de Aur (în 2018 şi 2019). Ea a mai jucat în lungmetraje precum „Patriots Day” şi „The Finest Hours”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.