Trupa britanică doom-goth Paradise Lost este primul cap de afiş anunţat pentru ediţia de anul viitor a festivalului Posada Rock.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Posada Rock 2022 va avea loc în perioada 2 - 4 septembrie, pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Înfiinţată în 1988, Paradise Lost a părăsit rapid zona underground şi, în câţiva ani, a lansat trei albume - „Gothic” (1991), „Shades of God” (1992) şi „Icon” (1993) - care au schimbat decisiv peisajul muzical de gen şi au influenţat multe dintre trupele care domină acum scena metal mondială.

Paradise Lost şi-a modificat ulterior stilul muzical, acordând şi mixând diverse stiluri, şi a lansat piese de succes ca „As I Die”, „True Belief” şi „One Second”. În ultimii ani, trupa s-a întors la rădăcini cu câteva materiale discografice sugestive.

Concertul de la Posada Rock e stabilit pentru 3 septembrie.

Organizatorii vor anunţa în lunile viitoare alte nume internaţionale pentru lineup-ul ediţiei de anul viitor. De la aceasta nu va lipsi competiţia în care concurează 10 trupe underground.

Abonamentele pentru Posada Rock 2022 au fost puse în vânzare joi, în reţeaua iabilet.ro.

Festivalul Posada Rock este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Câmpulung, fiind proiect prioritar al Ministerului Culturii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.