Trupa americană glam rock Kiss şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas, după două săptămâni de când tehnicianul lor pentru chitare a murit din cauza Covid-19, potrivit Billboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kiss urma să susţină o serie de 12 concerte la Zappos Theater la Planet Hollywood, începând cu ultima săptămână a anului şi până în februarie 2022.

Aceasta era considerată ultima rezidenţă a trupei în Las Vegas.

Live Nation, care producea show-ul, a confirmat anularea rezidenţei, fără să dezvăluie motivele.

Reprezentanţii Zappos Theater au anunţat simplu pe Twitter: „Din păcate, Kiss şi-a anulat rezidenţa”.

Mai mulţi membri ai grupului şi echipei, inclusiv basistul Gene Simmons şi solistul Paul Stanley, au contractat Covid-19 în ultimele luni, iar Fran Stueber, tehnician al grupului de două decenii, a murit pe 17 octombrie, la vârsta de 52 de ani, după ce s-a îmbolnăvit.  

Kiss se află în prezent în turneul „End of the Road”, anunţat ca ultimul al trupei, care a început în ianuarie 2019 şi continuă după ce numeroase show-uri au fost anulate din cauza pandemiei, apoi a cazurilor de Covid-19 din cadrul echipei. 

Reşedinţa din Las Vegas ar fi însemnat şi ultimele concerte ale trupei în Statele Unite. Pe plan internaţional, grupul are programate evenimente până în iulie 2022.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.