Trompetistul şi compozitorul jazz-pop Chris Botti, premiat cu Grammy în 2013, va concerta pe 3 iunie la Sala Palatului din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o carieră de aproximativ trei decenii, Botti a colaborat cu artişti precum Sting, Barbra Streisand, Tony Bennett, Lady Gaga, Josh Groban, Yo-Yo Ma, Michael Bublé, Paul Simon, Joni Mitchell, John Mayer, Andrea Bocelli, Joshua Bell, Steven Tyler (Aerosmith) şi Frank Sinatra.

Artistul în vârstă de 56 de ani a concertat cu orchestre faimoase ale lumii, în unele dintre cele mai prestigioase săli, precum Carnegie Hall, Hollywood Bowl, Opera din Sydney şi Real Teatro di San Carlo din Napoli.

A lansat zece albume de studio, vândute în aproximativ patru milioane de exemplare în întreaga lume, iar pentru „Impressions” a primit un Grammy la categoria „Best Pop Instrumental Album” în 2013.

Patru dintre discurile lui au ajuns pe primul loc în topul Billboard al albumelor jazz.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti, care este programat să înceapă la ora 20.00, pot fi cumpărate din reţeua Eventim, la preţuri cuprinse între 49 şi 348 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.