Animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Anna Kendrick şi Justin Timberlake, a fost vizionat de 711 spectatori în al 12-lea weekend de la premieră şi a generat încasări de 9.795 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

În total, de la premiera pe marile ecrane româneşti, lungmetrajul a generat încasări de 402.185 de lei.

Comedia „Un tataie de coşmar/ The War With Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, a urcat un loc în clasament, până pe doi, după ce, în al 14-lea weekend de la debut, a fost vizionată de 415 spectatori şi a generat încasări de 7.348 de lei.

Un loc a urcat şi filmul de acţiune „Un hoţ cinstit/ Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, ocupând poziţia a treia, după al 13-lea weekend, când a fost vizionat de 278 de spectatori şi a generat încasări de 5.331 de lei.

Filmul de acţiune „Ava”, cu Jessica Chastain, Colin Farrell şi John Malkovich în distribuţie, care a debutat în cinematografe în octombrie 2020, a urcat cinci locuri, până pe patru, cu încasări de 2.834 de lei şi 196 de spectatori în al zecelea weekend în care a fost prezentat în cinema.

Documentarul „Profu'”, despre profesorul de matematică Dorin Ioniţă din Bistriţa, care a decis să deschidă o clasă de meditaţii în propriul apartament, s-a clasat pe locul al cincilea în top, cu 115 spectatori şi încasări de 1.400 de lei.

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de lungmetrajul danez „Dama de cupă/ Dronningen”, o controversată poveste de dragoste, filmul de aventuri „Dolittle”, „Sonic the Hedgehog”, adaptare a jocului video omonim lansată în februarie 2020, comedia „Şefele/ Like a Boss”, cu Salma Hayek, Rose Byrne şi Tiffany Haddish, care a avut premiera în ianuarie 2020, şi de comedia „Se-ncinge treaba!/ Playing With Fire”, ce a debutat în România în noiembrie 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.