Trioul israelian jazz-rock Tatran va concerta la Bucureşti, în cadrul seriei Jazz Nouveau, în locul violoncelistei Zoe Keating, pe 18 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tatran reprezintă un trio instrumental, un mix de jazz experimental şi post–rock. Trupa israeliană a deschis anul trecut seria de concerte Jazz Nouveau din Club Control şi a concertat anul acesta la festivalul Jazz in the Park din Cluj-Napoca.

Cei trei instrumentişti din Tel Aviv, care au lansat albume ca ”Shvat” (2014) şi ”Soul Ghosts” (2015), îşi vor prezenta pe scena din Bucureşti noul disc,”No Sides”, lansat în iunie 2017.

Albumele ”Shvat”, ”Soul Ghosts” şi ”No Sides” au fost apreciate în întreaga lume şi au urcat pe primele locuri în topurile de jazz, muzică instrumentală şi post-rock. Tamuz Dekel (chitară), Offir Benjaminov (bass) şi Dan Mayo (tobe) au concertat la festivaluri ca State-X New Forms (NL), Red Sea Jazz Festival (IL), şi Oppikoppi Festival (SA), iar în vara anului trecut au susţinut un turneu în Statele Unite şi Canada.

Concertul Tatran din Bucureşti are loc pe 18 septembrie, de la ora 20.00, în clubul Control. Accesul publicului se face de la ora 19.30.

Biletele costă 35 de lei şi pot fi cumpărate online, de pe eventbook.ro.

Următoarele concerte la Jazz Nouveau în Control Club sunt Kinga Glyk (9 octombrie), Henri Texier Hope Quartet (6 noiembrie), The Bad Plus (27 noiembrie) şi KRiSPER (4 decembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.