Trio-ul italian Il Volo va susţine un concert dedicat tenorilor José Carreras, Plácido Domingo şi Luciano Pavarotti, pe 8 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concertul-omagiu pe care Il Volo trebuia să îl susţină la Bucureşti în 2020 fusese amânat pentru iulie 2021, la Sala Palatului.

Luând în considerare regulile şi condiţiile actuale impuse de autorităţi, evenimentul a fost mutat la Arenele Romane.

Concertul susţinut de tenorii Piero Barone, Ignazio Boschetto şi Gianluca Ginoble face parte din turneul „The Best of 10 Years”, care a debutat în septembrie 2019, la Verona.

Din 2009 până în prezent, cei trei au susţinut peste 300 de concerte, pe trei continente, în faţa a aproximativ 2 milioane de spectatori. Au cântat în săli de prestigiu, precum Royal Albert Hall din Londra şi Radio City Music Hall din New York.

Piero Barone, Ignazio Boschetto şi Gianluca Ginoble au început să cânte la vârsta de 14 ani şi au apărut într-o emisiune de televiziune. Un producător i-a reunit şi le-a dat numele de scenă. Au lansat cinci albume de studio şi au primit nominalizări la premiile Latin Grammy.

La concertul din Bucureşti va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare, persoanelor care prezintă rezultat negativ la un test RT-PCR pentru Covid-19 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 deore, precum şi pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a  zi şi a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.