Trentemøller revine la Bucureşti cu full live band, pentru un concert ce va avea loc la Arenele Romane, pe 7 septembrie. În deschidere li se va alătura ca special guest Golan (hybrid), anunţă organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul, organizat de Emagic şi The Fresh, face parte din a treia etapă a turneului Memoria Tour, organizat pentru a promova albumul omonim, lansat în 2022.

Trentemøller va urca pe scenă alături de o trupă live, formată dintr-o selecţie de patru muzicieni remarcabili: artista islandeză Disa Jakobs (voce şi chitară), care deţine exact vocea eterică pe care Trentemøller a căutat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul Memoria; Silas Tinglef (tobe) al cărui EP de debut, lansat sub numele 2nd Blood prin label-ul In My Room, a fost produs şi mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitară), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; şi Jacob Haubjerg (bas), ce lucrează de multă vreme cu trupele Sleep Party People şi Savage Rose, lansând şi piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.

Cu albumul „Memoria”, Trentemøller rămâne fidel temelor sale familiare, cum ar fi lumina şi întunericul, neliniştea şi seninătatea, frigul pătrunzător şi căldura reconfortantă, inspirate de elementele antipodale inerente mediului nordic pe care îl consideră "acasă".

Biletele pentru evenimentul Trentemøller de la Arenele Romane pot fi achiziţionate la categoria unică Acces General, de la trentemoller.emagic.ro, bilete.emagic.ro şi în reţelele iaBilet şi Entertix:

EARLY BIRD: 135 lei + comisioane
PRESALE: 157,50 lei + comisioane
SHOW DAY: 180 lei + comisioane

Biletele pot fi achiziţionate şi de deţinătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.