Trei noi piese ale cântăreţului canadian Drake s-au clasat în top 5 din clasamentul britanic al single-urilor, unde grupul suedez ABBA a revenit după patru decenii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Melodiile „Girls Want Girls”, „Fair Trade” şi „Champagne Poetry” ale lui Drake au debutat între primele cinci clasate, însă artistul nu a reuşit să îl detroneze pe Ed Sheeran, care a ocupat pentru a 11-a săptămână consecutiv prima poziţie, cu „Bad Habits”

ABBA a revenit în topul britanic după o săptămână de la anunţul reunirii grupului şi lansarea a două cântece, primele în patru decenii.

Unul dintre acestea, „Don't Shut Me Down”, a intrat în top pe locul al nouălea, fiind pentru prima dată din 1981 când grupul pop are un single în top 10. 

Cealaltă melodie, „I Still Have Faith In You”, a debutat pe locul al 14-lea în listă. Ambele sunt incluse pe albumul „Abba Voyage”, care va fi lansat în noiembrie.

ABBA a anunţat şi o serie de concerte la Londra, pe o arenă special construită. Show-ul live, susţinut şase nopţi pe săptămână, va prezenta avataruri ale membrilor trupei acompaniate de zece instrumentişti. Mai mult de 250.000 de bilete au fost vândute pentru acest show în primele trei zile.

În plus, albumul „Gold” al ABBA, o compilaţie cu cele mai bune piese, a revenit săptămâna aceasta în top 5 în Regatul Unit, unde Drake conduce cu „Certified Lover Boy”, care a debutat direct pe prima poziţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.