Trei membri ai grupului Korn au fost infectaţi cu SARS-CoV-2, în ultimele luni, cel mai recent afectat fiind bateristul Ray Luzier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trupa nu-metal a anunţat joi că Luzier a primit rezultat pozitiv la un test Covid-19 şi nu va urca pe scenă în următoarele trei concerte ale Korn, programate în Las Vegas, Fresno şi Oakland.

„Korn îşi va continua programul în ciuda acestor circumstanţe”, a fost adăugat.

Locul lui Luzier va fi ţinut de Aric Improta, bateristul Fever 333.

În luna august, solistul Jonathan Davis a contractat virusul, iar asta a forţat trupa să amâne mai multe shoe-uri din turneu.

La scurt timp, chitaristul James ‘Munky’ Shaffer a fost testat pozitiv. Grupul a continuat turneul înlocuindu-l temporar cu J.R. Bareis, membru în  Love and Death, proiectul chitaristului Brian ‘Head’ Welch de la Korn.

David s-a confruntat cu efectele secundare ale bolii mai mult timp după diagnosticare, a dezvăluit recent Welch.

Korn are planificată pentru SUA o serie de concerte începând cu 16 iulie, dar şi apariţia la festivalul Hellfest (Franţa), în 2022. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.