Trailerul ultimei părţi din sezonul final al serialului „La Casa de Papel”, care cuprinde cinci episoade, a fost lansat miercuri de Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trailerul a fost prezentat cu 30 de zile înainte ca fanii serialului să descopere soarta Profesorului, personaj interpretat de Álvaro Morte, şi a găştii lui.

Tokyo (interpretată de Úrsula Corberó) nu mai este. Inamicul încă pândeşte în Banca Spaniei şi este rănit, dar la fel de periculos ca întotdeauna. Confruntându-se cu cea mai întunecată oră şi cu cea mai mare provocare de până acum, gaşca elaborează un plan îndrăzneţ pentru a scoate aurul fără ca nimeni să observe. Pentru a înrăutăţi lucrurile, Profesorul face cea mai mare greşeală din viaţa lui.

Din distribuţie fac parte, între alţii, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Darko Peric, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Rodrigo de la Serna şi Najwa Nimri.

Ultimele cinci episoade din serial vor fi disponibile pe Netflix din 3 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.