Trailerul seriei „The Assassination of Gianni Versace”, a doua din proiectul „American Crime Story” al reţelei FX, cu Penélope Cruz şi Ricky Martin în distribuţie, a fost lansat marţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al doilea sezon al antologiei se va axa pe asasinarea creatorului de modă Gianni Versace, în 1997, de către Andrew Cunanan, care a ucis alte patru persoane şi a sfârşit prin a se sinucide.

„The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story” va fi lansat pe 17 ianuarie 2018.

Actriţa Penélope Cruz joacă rolul Donatellei Versace, care reprezintă şi prima sa partitură pentru televiziune. Rolul designerului este jucat de Edgar Ramirez, cântăreţul Ricky Martin este iubitul lui Versace, iar Darren Criss e asasinul. 

Spre deosebire de primul sezon, „The People v. O.J. Simpson”, acţiunea acestuia va avea loc înainte şi după crimă.

Gianni Versace, în vârstă de 50 de ani, a fost împuşcat mortal în faţa casei sale din Miami, în 1997. Viaţa şi moartea sa au reprezentat subiect pentru numeroase articole, cărţi şi filme. Versace a fost împuşcat de Andrew Cunanan, un bărbat în vârstă de 27 de ani, care mai omorâse patru persoane în decurs de trei luni, până să ajungă la casa creatorului de modă. Trupul lui Cunanan a fost găsit opt zile mai tâziu, într-o casă pe apă din Miami. Aparent, s-a sinucis cu aceeaşi armă cu care l-a împuşcat pe Versace.

După 20 de ani, încă nu se ştie dacă acea crimă a fost comisă la întâmplare ori a fost planificată, fapt ce a stârnit numeroase controverse, inclusiv s-a speculat că Gianni Versace ar fi fost ucis de mafie, din cauza datoriilor, şi că el l-ar fi cunoscut pe criminal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.