Trailerul lungmetrajului musical „West Side Story” regizat de Steven Spielberg a fost lansat miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o durată de două minute, avanpremiera arată povestea clasică a iubirii interzise dintre Tony (interpretat de Ansel Elgort) şi Maria (Rachel Zegler) şi ura dintre bandele Jets şi Sharks. 

Deşi remake al filmului din 1961, al clasicului de pe Broadway, care a fost inspirat de piesa „Romeo şi Julieta” a lui William Shakespeare şi adaptat după cartea lui Arthur Laurents, pe muzica lui Leonard Bernstein şi versurile lui Stephen Sondheim, versiunea lui Spielberg nu este o copie a lungmetrajului clasic, cuprinzând scene şi dialoguri noi.

Dramaturgul Tony Kushner, nominalizat la Oscar şi premiat cu Pulitzer, a scris scenariul filmului. Justin Peck, premiat cu Tony, a semnat coregrafia, iar din echipa muzicală a făcut parte dirijorul Gustavo Dudamel de la Los Angeles Philharmonic.

Din distribuţia noului „West Side Story” fac parte Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, Josh Andrés Rivera, Corey Stoll şi Brian d’Arcy James.

Rita Moreno, care a câştigat un Oscar pentru rolul din producţia originală, apare în remake.

Lungmetrajul 20th Century a fost finalizat în octombrie 2019, însă data de lansare a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei.

„West Side Story” este programat să fie lansat în cinematografe pe 10 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.