Un tribunal din Tel Aviv a dat duminică sentinţa în cazul top-modelului Bar Refaeli - 9 luni de muncă în folosul comunităţii - şi al mamei sale, Tzipi - 16 luni de închisoare, ambele pentru evaziune fiscală, transmite DPA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătorii au mai decis ca cele două să plătească o amendă de 730.000 de dolari, potrivit unor documente obţinute de DPA din Tel Aviv. 

Tzipi Refaeli trebuie să se prezinte la penitenciarul de femei, Neveh Tirza, la sud-est de Tel Aviv, până la 21 septembrie. 

Cele două femei au fost condamnate în iulie. 

Refaeli nu şi-a declarat veniturile de milioane de dolari în perioada 2009 - 2012. 

Modelul în vârstă de 35 de ani a spus că nu a locuit doar în Israel în perioada respectivă, dar tribunalul a contrazis-o. Tzipi Refaeli a înregistrat apartamentele fiicei sale pe alte nume. 

Refaeli a devenit cunoscută în 2007 când a devenit primul model din Israel care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated. Este cunoscută şi pentru relaţia cu actorul american Leonardo DiCaprio. Cuplul s-a despărţit în 2011. 

Ea a fost coprezentatoare la ediţia din 2019 a Eurovision Song Contest din Tel Aviv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.