„Top Gun: Maverick” de Tom Cruise va avea o proiecţie specială în timpul Festivalului de Film de la Cannes, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Continuarea „Top Gun” va fi difuzată în timpul festivalului francez, care marchează anul acesta a 75-a aniversare.

Descris de Elsa Keslassy, ​​de la Variety, drept „blockbusterul planetar la care Thierry Fremaux a visat din 2020”, regizorul de la Cannes şi-a propus mai întâi să asigure filmul pentru un loc în afara competiţiei, înainte ca întârzierile cauzate de Covid-19 să schimbe calendarul lansării filmului.

Reîntoarcerea mult aşteptată a lui Cruise în cabina de pilotaj ca Lt. Pete „Maverick” Mitchell a fost, de asemenea, întârziată de pandemie, care a împins de mai multe ori data de lansare a filmului. Filmul este acum programat să apară în cinematografe pe 27 mai, în timp ce Festivalul de Film de la Cannes se desfăşoară între 17 mai şi 28 mai. Programul complet de selecţii va fi dezvăluit în a treia săptămână din aprilie.

Regizat de Joseph Kosinski, filmul îi mai are în distribuţie pe Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Danny Ramirez, Monica Barbaro, Ed Harris şi Val Kilmer în rolul Iceman.

Premiera mondială oficială a „Top Gun: Maverick’s” este anunţată la San Diego şi se pare că va avea loc înaintea proiecţiei de la Cannes.

Alte titluri notabile care ar putea fi proiectate în premieră sunt: „Elvis” de Baz Luhrmann, „Three Thousand Years of Longing” de George Miller, „Crimes of the Future” de David Cronenberg şi „Lightyear” de la Disney-Pixar. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.