Lungmetrajul "Top Gun: Maverick", cu Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de 1,6 milioane de lei, după ce a fost vizionat de 57.889 de spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-şi pune în slujba celor nou recrutaţi abilităţile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, aşa cum ar fi meritat.

Regizat de Joseph Kosinski, continuarea filmului din 1986 "Top Gun" a înregistrat la nivel internaţional 109 milioane de dolari, iar la nivel global - 248 de milioane de dolari.

"Doctor Strange în Multiversul Nebuniei", filmul fantastic cu Benedict Cumberbatch, s-a menţinut pe locul doi în clasamentul românesc de weekend. Filmul a avut încasări de 442.824 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.  

Animaţia "Fabrica de vise/ Dreambuilders", regizat de Kim Hagen Jensen, Tonni Zinck, cu Rasmus Botoft, Emilie Koppel, Martin Buch, a debutat pe locul trei, după ce a fost văzut de 10.862 de spectatori. Filmul a avut încasări de 199.243 de lei. 

Filmul de animaţie "Băieţii răi", cu actorii Sam Rockwell, Marc Maron, Craig Robinson, Awkwafina care şi-au împrumutat vocile personajelor, s-a menţinut pe locul patru în top după şapte weekenduri de la debut. Filmul a generat venituri de 130.668 de lei. 

"Înimă de foc: Neînfricata/ Fireheart", cu Laurie Holden, Kenneth Branagh, Olivia Cooke, a coborât trei locuri, până pe cinci, cu încasări de 106.796 de lei. 

"Sonic the Hedgehog 2" a urcat un loc, până pe şase, în al nouălea weekend de la premieră, după ce a fost vizionat de 5.070 de spectatori. Producţia a avut încasări de 95.960 de lei. 

Drama "Focul viu/ Firestarter", o nouă adaptare a thriller-ului clasic al lui Stephen King regizată de Keith Thomas, cu Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon în rolurile principale, a coborât până pe şapte, în al treilea weekend de la lansare şi a avut încasări de 79.644 de lei. 

Drama fantastică "La nuit des rois/ Noaptea regilor", regizat de Philippe Lacôte, cu Steve Tientcheu, Rasmane Ouedraogo, Isaka Sawadogo, Bakary Koné, Jean Cyrille Digbeu în rolurile principale, a debutat pe opt, cu încasări de 75.354 de lei. 

Pe ultimele locuri în top se află animaţia "Iepurele-Găină şi Hamsterul Întunericului" (încasări de 72.264 de lei) şi "Vikingul" (încasări de 61.777 de lei). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.