Creatorul de modă american Tommy Hilfiger şi soţia lui, designerul Dee Ocleppo, vând pentru mai mult de 24 de milioane de dolari o casă din Miami.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proprietatea din Golden Beach a fost listată prima dată spre vânzare la începutul anului 2017 pentru 27,25 milioane de dolari şi până în vara lui 2018 preţul a fost scăzut la 23,5 milioane de dolari, înainte de a fi scoasă de pe piaţă.

Acum, cuplul - care a cumpărat proprietatea cu suprafaţa de 4.500 de metri pătraţi în 2013 pentru 17,25 milioane de dolari - au relistat-o la 24,5 milioane de dolari.

Proprietatea cuprinde o casă principală şi două apartamente pentru angajaţi, o sală de proiecţii, o piscină şi terasă.

Anul trecut, cuplul a vândut hotelul Raleigh din Miami Beach pentru 103 milioane de dolari, aproape dublu faţă de cât a plătit pe el în 2014. 

Hilfiger şi soţia lui deţin un portofoliu impresionant de proprietăţi, care cuprinde un conac în Greenwich (Connecticut), cumpărat în 2010 pentru 31,4 milioane de dolari, şi o proprietate în Hamptons, cumpărată în 2007, pentru 25,7 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.